ODRASLI & ANTISTRES

ODRASLI & ANTISTRES

Kako bi posjet Muzeju bio potpuniji, svakako savjetujemo da izložbe razgledate uz besplatno stručno vodstvo za građanstvo (termine možete vidjeti ovdje). 

Nadalje, većina naših kreativnih radionica za građanstvo prilagođena je svim uzrastima, pa tako i odraslima, stoga im se slobodno priključite (termine možete vidjeti ovdje). 

Vodstvo i radionicu možemo za Vas organizirati i u terminu koji odgovara Vama, ako sakupite još minimalno devet prijatelja, jer se grupe formiraju od 10 do 30 osoba. Upit možete poslati na edukacija@muo.hr .

Muzej organizira i brojna stručna predavanja, okrugle stolove i slično – najave možete vidjeti ovdje.

ANTISTRES RADIONICE

Posjet Muzeju sam po sebi dio je cjeloživotnog učenja. Cjeloživotno učenje podrazumijeva razne aktivnosti s ciljem unapređenja znanja, vještina i kompetencija. Sudjelujući na predavanjima, vodstvima i radionicama svakako ćete steći neka nova znanja i vještine.

Međutim, ono na što MUO nastoji staviti naglasak je „terapeutski“ karakter naših radionica za odrasle. Provest ćete vrijeme u ugodnoj atmosferi okruženi ljudima koji dijele slične interese s vama. Nitko Vam neće govoriti što, koliko i kako trebate raditi i nitko Vas neće ocjenjivati. Imat ćete dovoljno vremena. Možda ponekad nećete biti raspoloženi raditi. I to je isto u redu.

U antistres radionice možete se uključiti prijavom na e-mail: edukacija@muo.hr .