MUO na Interliberu

I ove godine Muzej za umjetnost i obrt gostovat će na najvećoj književnoj manifestaciji u Hrvatskoj – Interliberu koji se ove godine održava od 7. do 12. studenog 2023. na Zagrebačkom velesajmu, a MUO će svoja izdanja izložiti u sklopu štanda Muzejskog dokumentacijskog centra.

Uz odabrana muzejska izdanja koja će se moći kupiti, Pedagoški odjel MUO održat će radionicu „MUO STILOPLOV” te ujedno i predstaviti istoimenu edukativnu publikaciju.

Radionice i prodaja kataloga održat će se u paviljonu 6 (u sklopu izlagačkog mjesta MDC-a, štand 7c) 8. i 9. 11. 2023. i to u terminima 11-12 i 13-14 sati.

Pronađite neke od najljepših i najvrjednijih izdanja Muzeja kao što su „Porculan Meissen“, „Skriveno blago Muzeja za umjetnost i obrt“, „Art deco“, „Transparentna ljepota“, „Vodič za mlade“, „MUO stiloplov: Vežite se, polijećemo!“ i brojne druge.

Dođite i posjetite Interliber te nas potražite u paviljonu 6 i iskoristite sajamske popuste i pronađite savršen poklon – knjigu – za nadolazeće blagdane.

*NAPOMENA: Zbog ograničenog prostora na Interliberu će biti izložen samo dio publikacija.

Više o radionici:

Na radionici „MUO STILOPLOV” sudionici će imati priliku dizajnirati te izraditi držač stranica kojim se olakšava manipulacija knjigama pri čitanju i prepisivanju.

Uz sudjelovanje na radionici posjetitelji će moći i kupiti edukativnu publikaciju „MUO STILOPLOV: VEŽITE SE, POLIJEĆEMO!“.

Riječ je o zabavnoj radnoj knjižici s interaktivnim zadacima koja kronološki pojašnjava stilske karakteristike i kulturu življenja, a posebno je zabavna za djecu jer sadrži interaktivne zadatke s naljepnicama.

Voditeljice radionice: Iva Novak i Marta Kuliš Aralica