Prijenos uživo radionice “Lajkaš GLAMove?”

U okviru EU projekta The GLAMers, Muzej za umjetnost i obrt osmislio je dvodijelnu radionicu Lajkaš GLAMove? za učenike Likovne grupe XVI. gimnazije. Prvi, uvodni dio radionice održan je u drugoj polovici listopada, dok će se drugi dio održati u Tehničkom muzeju Nikola Tesla i prenositi uživo 4. studenog od 14:30 do 15:30 sati. Učenici će imati priliku doživjeti muzej na drugačiji način, sudjelujući na nesvakidašnjoj interaktivnoj izložbi „Videoigranje s umjetnošću“. Nakon toga će se kroz razgovor učenika i muzejskih pedagoginja pokušati iznjedriti nove ideje za su-kreiranje digitalnih kulturnih sadržaja.

Cilj projekta The GLAMers je jačanje kulturnih institucija angažmanom mladih. Na radionici Lajkaš GLAMove? nastojimo saznati što mladi očekuju i žele od kulturnih ustanova, s naglaskom na potencijal digitalnih sadržaja, te u kojoj mjeri i na koji način su spremni aktivno se uključiti u razvoj takvih sadŕžaja.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na prijenosu uživo putem sljedeće poveznice: https://us02web.zoom.us/j/84346958835?pwd=aXAyNU1Fb3NYN3QrSlh1TXZlTHdRQT09