Popratni program uz izložbu Fondacija Murtić / Edo Murtić: Grafike Nove apstrakcije

Vodstva i radionice za najavljene grupe

U vrijeme Adventa imamo potrebu još više družiti se s nama dragim osobama. Budite originalni pa vrijeme za druženje iskoristite razgledajući izložbu uz vodstvo i kreativnu radionicu za vaš odabrani krug ljudi, bilo da se radi o školarcima ili grupi prijatelja, umirovljenika…

Termin posjeta dogovorite na edukacija@muo.hr ili 01/4882 126.

Vodstva za građanstvo

Počevši od 1. 12. 2021. četvrtkom u 17 sati i subotom u 12 sati na vodstvima za građanstvo saznajte sve što ste oduvijek željeli znati o bogatom i toliko prepoznatljivom opusu Ede Murtića.

Kreativne radionice za građanstvo Da sam ja… Murtić!

Ukoliko želite biti sudionik radionica za građanstvo na kojima ćemo, inspirirani radovima velikog Ede Murtića, imati priliku zajedničkim radom oslikati dio zida u atriju Muzeja pred njegovo potpuno zatvaranje radi obnove, dođite i prepustite se mašti i snazi boja u stvaranju ovog jedinstvenog murala.

Zamislite na trenutak da ste novi Murtić u subotu 4. 12. i 18. 12. od 11 do 13 sati.

Chromos boje čekaju vašu inspiraciju!

Radionice su namijenjene svim uzrastima.

Radionice i vodstva su besplatne uz kupljenu ulaznicu za izložbu prema redovnom cjeniku MUO.

Svi programi odvijaju se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske na dan održavanja programa.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera i ograničenog broja sudionika, za sva vodstva i radionice obavezna je prijava sudjelovanja na: edukacija@muo.hr

*Prilikom dolaska u Muzej molimo sve posjetitelje da se evidentiraju na Info pultu.

* Muzej za umjetnost i obrt zadržava pravo otkazivanja navedenog programa i događanja ukoliko to epidemiološke mjere budu zahtijevale.