MUO izložba BACHRACH & KRIŠTOFIĆ otvorena u Kutini

Danas je u Galeriji Muzeja Moslavine Kutina otvorena izložba umjetničkog para BACHRACH & KRIŠTOFIĆ = DIZAJN & FOTOGRAFIJA koja je održana prvi put u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu 2016. godine. Virtualnom otvorenju prisustvovali su ravnateljica Muzeja Moslavine Kutina Jasmina Uroda Kutlić, fotografski dvojac Bachrach & Krištofić te gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.

Ravnateljica Muzeja Moslavine Kutina, Jasmina Uroda Kutlić prilikom otvorenja iskazala je veliko zadovoljstvo što je upravo ova izložba, prva ovogodišnja izložba u Muzeju Moslavine Kutina te se zahvalila MUO na odobrenoj međumuzejskoj suradnji.

U svom govoru Sanja Bachrach Krištofić istaknula je: “publika će moći vidjeti tehnike koje su se mijenjale tijekom četiri dekade, ali će se moći upoznati i s radom onih s kojima smo mi surađivali. Nadam se da će izložbu posjetiti i mlađa publika te da ćemo imati priliku s njima ju obići i objasniti razliku između analognog i digitalnog rada i što to znači napraviti jednu fotografiju ili napraviti postav jedne velike izložbe kao što je “Herman Bolle – graditelj hrvatske metropole” koja je održana u MUO. ”

Izložbu je otvorio gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.

Izložba se može razgledati radnim danom (ponedjeljak, srijeda, petak) i subotom od 10 do 13 sati, a utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati.

Više informacija na https://www.muzej-moslavine.hr/