Foto natječaj!

Uskoro u MUO… velika izložba “Protreseni MUO : od potresa do potresa 1880. – 2020.”, koja će prikazati sudbinu najvećeg hrvatskog umjetničkog muzeja između dvaju potresa.

140. obljetnica Muzeja za umjetnost i obrt donosi priču o povijesti, sadašnjosti i pogledu u budućnost od 1880. do 2020. obilježenu zagrebačkim potresima, stradanjem, nadom i optimizmom.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u stvaranju ove važne izložbe! Pošaljite nam fotografije stradaloga Zagreba u potresu koji se dogodio 1880. godine ukoliko ih posjedujete, te one koje ste snimili 22. ožujka 2020. u teškim trenucima ponovnog stradavanja našega grada. 

Fotografije možete poslati do 11. 11. 2020. na e-mail dogadjanja@muo.hr, a žiri Muzeja za umjetnost i obrt će odabrati dvadeset najboljih koje će biti predstavljene na izložbi i nagrađene MUO klub karticom za besplatne posjete Muzeju u 2021. godini! Širi odabir fotografija bit će obavljen na web stranici i društvenim mrežama MUO.

Podijelite svoje sjećanje i emocije jer naš Zagreb čine ljudi koji ga vole i osjećaju. Budite dio naše i vaše izložbe jer Baština, to smo MI!

Više o izložbi i natječaju: