MUZEJ ZA UMJETNOST I OBRT OSTAJE OTVOREN ZA JAVNOST, ALI ODGAĐA NAJAVLJENE PROGRAME JAVNOG OKUPLJANJA

Muzej za umjetnost i obrt obavještava javnost da do daljnjeg odgađa sve programe javnog okupljanja koji su planirani u narednom periodu. Muzej za umjetnost i obrt je ovu odluku donio u skladu s preporukom Nacionalnog stožera civilne zaštite te mjera predostrožnosti u vezi postupanja tijekom epidemije Korona virusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

U petak 13. ožujka planirano premijerno predstavljanje interaktivnoga hologramskog projekta  “Nematerijalni dodir materijalne odsutnosti” se odgađa, a projekt će biti postavljen i moći će se razgledati od 14.  do 22. ožujka 2020 u redovno radno vrijeme Muzeja.

Muzej za umjetnost i obrt i dalje ostaje otvoren za posjetitelje prema redovnom radnom vremenu sve do drugačije odluke nadležnih tijela. Pri tome Muzej poduzima preporučene preventivne mjere u cilju zaštite posjetitelja i zaposlenika postavljenim dezinfekcijskim sredstvima na ulazu u Muzej kao i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanim uz preventivnu zaštitu od koronavirusa (COVID-19) postavljenim na vidno označenim mjestima na ulazu i unutar Muzeja.