[Radionica] Oslikavanje Varteksovih gotovih odjevnih predmeta /21.9./10-14h

Uz izložbu Priče koje kroje Varteks osmišljen je ciklus zanimljivih radionica koje će se održavati svake subote za trajanja izložbe u organizaciji Varteksa, Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu i MUO.

Nakon Crtanja modne kreacije i Oslikavanja Varteksovih tkanina, treća po redu je radionica OSLIKAVANJE VARTEKSOVIH GOTOVIH ODJEVNIH PREDMETA.

Radionica će se održati u subotu 21. 9. od 10 do 14 sati.

Namijenjena je pripadnicima svih generacija koji se žele okušati u oslikavanju odjeće uz pomoć šablona i slobodnom rukom. Cilj radionice je pružiti polaznicima priliku za izražavanje njihove kreativnosti i svladavanje osnova ovog umjetničkog medija.

Sav potreban pribor, šablone za crtanje uzoraka, fotografije predložaka, i ostalo bit će osigurano, a na vama je da donesete samo dobru volju! Inspirirajte se Varteksovim modelima i alterirajte ih prema vlastitim kreativnim vizijama!

Voditeljice radionice su Nika Vrbica i Barbara Jugovac, studentice Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Broj polaznika je ograničen pa je potrebna prethodna prijava na e-mail: edukacija@muo.hr .

Cijena radionice je 20 kuna te uključuje i ulaznicu za izložbu.

______________________________

Priče koje kroje Varteks izložba je koja vraća u prošlost i otvara pogled u budućnost kroz zanimljive isječke iz prošlosti i sadašnjosti jedne od najznačajnijih tvrtki hrvatske tekstilne i modne industrije – Varteks.