Radionica OSLIKAVANJE VARTEKSOVIH TKANINA /14.9./10:00-14:00

Uz izložbu Priče koje kroje Varteks osmišljen je ciklus zanimljivih radionica koje će se održavati svake subote za vrijeme trajanja izložbe u organizaciji Varteksa, Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu i MUO.

Nakon prošlotjednog Crtanja modne kreacije, druga po redu je radionica OSLIKAVANJE VARTEKSOVIH TKANINA.

Radionica će se održati u subotu 14. 9. od 10 do 14 sati.

Namijenjena je pripadnicima svih generacija koji se žele okušati u oslikavanju tkanina i kreiranju vlastitih uzoraka ili unikatnih slikarskih djela u tom mediju prema šablonama ili slobodnom rukom na Varteksovim tkaninama. Cilj radionice je pružiti polaznicima priliku za izražavanje njihove kreativnosti i svladavanje osnova ovog umjetničkog medija.

Sav potreban pribor, šablone za crtanje uzoraka, fotografije predložaka, i ostalo biti će osigurano, a na vama je da donesete samo dobru volju! Inspirirajte se i pustite kreativnost na slobodu u ulozi kreatora tekstila!

Voditeljice radionice su Nika Vrbica i Barbara Jugovac, studentice Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Broj polaznika je ograničen pa je potrebna prethodna prijava na e-mail: edukacija@muo.hr .

Cijena radionice je 20 kuna te uključuje i ulaznicu za izložbu.

______________________________

Priče koje kroje Varteks izložba je koja vraća u prošlost i otvara pogled u budućnost kroz zanimljive isječke iz prošlosti i sadašnjosti jedne od najznačajnijih tvrtki hrvatske tekstilne i modne industrije – Varteks.