Radionica crtanja i kreiranja modne kreacije /7.9./10:00-12:00

Uz izložbu Priče koje kroje Varteks osmišljen je ciklus zanimljivih radionica koje će se održavati svake subote za trajanja izložbe, u organizaciji Varteksa, Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu i MUO.

Prva u nizu je radionica CRTANJA I KREIRANJA MODNE KREACIJE koja će se održati u subotu 7. rujna u dva termina: od 10 do 12 te od 12 do 14 sati u MUO.

Namijenjena je srednjoškolskom uzrastu, studentima i odraslima.
Radionica sudionicima nudi iskustvo crtanja modnih figura i ilustracija te kreiranje vlastitih modnih kreacija inspiriranih Varteksovim modelima.
Osiguran će biti sav potreban pribor, fashion templates (šablone obrisa muškog i ženskog tijela), fotografije, itd. Okušajte se u ulozi kreatora i modnih ilustratora te osjetite zabavu uz crtačko i modno iskustvo!

Voditeljice radionice su Ana Majdandžić i Sofija Varga, studentice Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Broj polaznika je ograničen te je potrebna prethodna prijava na e-mail: edukacija@muo.hr .

Cijena radionice je 20 kuna te uključuje i ulaznicu za izložbu.

______________________________

Priče koje kroje Varteks izložba je koja vraća u prošlost i otvara pogled u budućnost kroz zanimljive isječke iz prošlosti i sadašnjosti jedne od najznačajnijih tvrtki hrvatske tekstilne i modne industrije – Varteks.