Kviz „60-te – mit i stvarnost“

Kviz „60-te – mit i stvarnost“ priredile su Knjižnice grada Zagreba u cilju promoviranja suradnje s Muzejom za umjetnost i obrt na izložbi „Šezdesete u Hrvatskoj  – Mit i stvarnost“.

Kviz se održava na mrežnim stranicama www.kgz.hr u razdoblju od 26. 4. 2018. do 26. 6. 2018. godine (započinje u 19:00 sati 26. 4. 2018. a završava u 0:00 sata 26. 6. 2018.)

Pravo na sudjelovanje imaju sve osobe s prebivalištem ili boravištem u Gradu Zagrebu. Za sudjelovanje u nagradnom kvizu svi osobni podaci moraju biti istiniti. Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće.

Kandidati postaju sudionici u kvizu, tako što će odgovoriti točno na sva pitanja, unijeti osobne podatke i poslati odgovore  u navedenom razdoblju trajanja kviza odnosno popuniti obrazac kviza na mrežnim stranicama www.kgz.hr  i poslati ispunjen kviz.

Sudionici odgovaraju na deset pitanja. Ukoliko točno odgovore na sva pitanja postaju sudionici završnog izvlačenja dobitnika. Dobitnik u kvizu prihvaća obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradnog kviza.

Jedna osoba može sudjelovati u kvizu samo jednom.

U kvizu ne mogu sudjelovati zaposlenici Knjižnica grada Zagreba ni njihove uže obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Nagrade dodjeljuju Muzej za umjetnost i obrt i Školska knjiga, suizdavači velike monografije „Šezdesete u Hrvatskoj – Mit i stvarnost“ i to:

1.nagradu – monografiju „Šezdesete u Hrvatskoj – Mit i stvarnost“ dodjeljuje Muzej za umjetnost i obrt

  1. nagradu – roman „ Kiklop“ Ranka Marinkovića dodjeljuje Školska knjiga
  2. nagradu – zbirku pjesama „Srebrna svirala“ Dragutina Tadijanovića dodjeljuje Školska knjiga
  3. nagradu – platnenu torbu „Šezdesete u Hrvatskoj – Mit i stvarnost“ dodjeljuje Muzej za umjetnost i obrt
  4. nagradu – majicu „Šezdesete u Hrvatskoj – Mit i stvarnost“ dodjeljuje Muzej za umjetnost i obrt

Izvlačenje pet dobitnika održati će se u Gradskoj knjižnici u prisutnosti predstavnika Knjižnica grada Zagreba, Muzeja za umjetnost i obrt  Školske knjige, Starčevićev trg 6, Zagreb, 28. 6. 2018. kada će dobitnici preuzeti svoje nagrade.

Ime dobitnika/ice bit će objavljeno na mrežnoj stranici www.kgz.hr te službenoj facebook stranici KGZ-a u roku od dva dana od dana izvlačenja dobitnika.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.