Humanitarna modna revija /10.5.2018./20h

U četvrtak 10. svibnja u 20h u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu održat će se nešto drugačiji i jedinstveni modni event pod nazivom Fashion&Compassion. U suradnji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom u Zagrebu i Muzejom za umjetnost i obrt udruga Rotaract Zagreb Kaptol drugu godinu za redom organizira humanitarnu modnu reviju, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za pomoć štićenicima udruge Nova budućnost koja brine o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, a djeluje na više lokacija u Republici Hrvatskoj.

Pistom će prošetati kreacije iz najnovijih kolekcija mladih i perspektivnih hrvatskih dizajnera Lorete Gudelj Barać, Morane Krklec, Marije KulušićChaims iza kojeg stoje Lora Holjevac i Andrea Kurtić te Croatice (dizajnerica Matea Jukić) .

Svi su oni redom odlučili podržati ovu hvalevrijednu akciju i ustupiti nekoliko komada iz svojih linija za potrebe revije. Kupnjom ulaznica u vrijednosti 150 kuna (80 kuna za studente) pomažete stipendiranje jedne od štićenica Udruge, opremanju životnog prostora u Velikoj Gorici i nabavci ostalih potrepština za njezine malene stanare. Ulaznice možete nabaviti prijavom na link:

https://form.jotformeu.com/raczgkaptol/fashion-compassion

Izvanredan spoj svježih domaćih dizajnerskih snaga, spektakularnog ambijenta Muzeju za umjetnost i obrt i doista plemenita svrha razlozi su zašto se ovakav događaj jednostavno ne propušta.