[nagradni natječaj] uz izložbu Igora Galaša

Nagradni natječaj uz izložbu

NA IGLAMA – MODNI DIZAJN IGORA GALAŠA

„Igor Galaš i MUO poklanjaju MAMITU“

Od 2. do 28. siječnja u Muzeju za umjetnost i obrt traje nagradni natječaj „Igor Galaš i MUO poklanjaju MAMITU“ u kojem posjetitelji mogu osvojiti unikatnu ručno pletenu vestu „Mamita“ dizajnera Igora Galaša, te pet poklon paketa MUO i Igor Galaš.

Nagradni natječaj se provodi u Muzeju za umjetnost i obrt, te na Instagram profilu MUO od 2. do 28. siječnja. Svi, koji u navedenom vremenskom periodu kupe ulaznicu za Muzej i razgledaju izložbu „Na iglama- modni dizajn Igor Galaša“, trebaju u postavu izložbe upisati svoju impresiju/ dojam u „Knjigu impresija Igor Galaš“ uz ime i prezime te e-mail adresu i/ ili na Instragramu uz impresiju objaviti svoju fotografiju s posjeta izložbi, imaju mogućnost osvojiti nagrade. Kreativne fotografije s posjeta izložbi potrebno je podijeliti na Instagramu uz hashtag #MUOIgorGalaš.

Najljepšu impresiju i fotografiju birat će žiri u sastavu:

  • Igor Galaš, modni dizajner
  • Andrea Klobučar, viši kustos, voditeljica Zbirke tekstila i modnog pribora
  • sc. Vesna Jurić Bulatović, voditeljica Odjela za marketing i PR

Najbolja impresija po ocjeni žirija osvaja unikatnu vestu Mamita by Igor Galaš, a pet najboljih fotografija osvajaju poklon paket MUO i Igor Galaš.

Pravo na osvajanje nagrade imat će sudionici koji sačuvaju kupljenu ulaznicu. Nagrada se podiže uz predočenje kupljene ulaznice MUO.

Pobjednici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrada putem e-maila i na web stranici muo.hr u roku od 10 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na e-mail, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Pravila natječaja

 

 

*Napomena: MUO i Igor Galaš zadržavaju pravo na korištenje i javno objavljivanje citata i fotografija pod inicijalima