10000 posjetitelj Tiepola

Mlada mama iz Jakovlja, Andreja Bišćan Seničić redovita je posjetiteljica izložbi u Muzeju za umjetnost i obrt. Izložbu Barokni sjaj Venecije – Tiepolo i suvremenici došla je razgledati sa svojom djecom, Petrom i Ivanom.

U ime ravnatelja muzeja, Miroslava Gašparovića, Marija Jurkić, stručna suradnica u marketingu uručila je 10.000 posjetiteljici izložbe, Andreji Bišćan Seničić, poklon torbu sa suvenirima prateće izložbe.

„Iznenađena sam! Nikad nisam ništa osvojila.“, bila je prva rečenica mlade mama koja se obradovala vijesti kako je upravo ona 10.000 posjetitelj MUO za koji kaže „vaš muzej nam je najdraži. Uvijek dovodim djecu na vaše izložbe i uvijek svi zajedno odemo zadivljeni“, a tako je bilo i ovaj put. Izložba Barokni sjaj Venecije ih je oduševila, a najviše su je dojmile slike Elisabette Marchioni (Cvjetna kompozicija s košarom i vijencima). Petri se najviše svidjela slika Giambattiste Tiepola „Bezgrješno začeće“, dok je maleni Ivan ipak zaključio kako su njemu najdraži satovi iz Stalnog postava MUO te ih svaki put rado razgleda.

Foto: Srećko Budek