Otvorena izložba Poklon s pričom

U Muzeju za umjetnost i obrt otvorena je izložba „Poklon s pričom“. Inicijativa je to koju je pokrenuo magazin Story.hr, a koja ističe važnost pravih životnih vrijednosti kroz simboliku poklona kao jednog od oblika iskazivanja ljubavi i pažnje prema drugome.

Izložba je dio velikog zdravstveno-edukativnog projekta „Poklon s pričom“ u kojem osim stručnjaka psihologa, sudjeluju i osobe iz javnog života koji su za ovu prigodu donijeli svoje najdraže poklone.

Izložbu je pozdravnim govorom otvorila generalna direktorica AMZ-a, Ivona Čulo, a otvorenju izložbe su prisustvovali i dr. Tomislav Madžar, posebni savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Mirka Jozić, pročelnica u Gradskom uredu za gospodarstvo, rad i poduzetništvo te ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt, Miroslav Gašparović.

Ovom prigodom ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt, Miroslav Gašparović istaknuo je „svake godine Muzej za umjetnost i obrt inicira i pridružuje se nekim humanitarnim akcijama i pričama pa smo se rado odazvali i ovoj sjajnoj akciji magazina Story i Adriamedije, a ovom prilikom darujemo i svoj poklon s pričom u obliku Orašara.“

Izložbu je moguće razgledati do 28. veljače 2017. godine.

 

 

14/2/2017