Popratni program izložbe Orašar

Popratni program uz izložbu

27.11.2016. – 26.2.2017.

Uz jedinstvenu izložbu o najslavnijem baletu na svijetu, Muzej za umjetnost i obrt je pripremio bogat popratni program. Dođite, pogledajte, slikajte, izrađujte, stvarajte i uživajte u čarobnoj atmosferi naše velike adventske izložbe!
6.12. Wishmama.hr event u atriju sa sv. Nikolom u 12 sati
10.12. Kreativne radionice uz vodstvo Pedagoškog odjela MUO (10-14 sati)
11.12. Kreativna radionica (glazbena) uz Udrugu Praktikum (s početkom u 10 sati) i Obiteljska nedjelja (jedinstvena ulaznica po cijeni od 70 kn)
17.12. Kreativne radionice uz vodstvo Pedagoškog odjela MUO (10-14 sati)
18.12. Kreativna radionica (dramska) uz Udrugu Praktikum (s početkom u 10 sati)  i Obiteljska nedjelja
3.-8.1. Kreativne radionice uz vodstvo Pedagoškog odjela MUO za vrijeme školskih praznika (radnim danima 10-16, vikendom 10-14 sati)
8.1. Kreativna radionica (likovna) uz Udrugu Praktikum (s početkom u 10 sati)
10.1. Predavanje „Hrvatska kazališna kostimografija“ (Ivana Bakal)
21.1. Otvorenje izložbe radova nastalih na kreativnim radionicama uz glazbenu izvedbu Melite Lovričević iz udruge Praktikum
27.1. Noć Muzeja uz popratne sadržaje

Besplatna vodstva za građanstvo su četvrtkom i subotom u 11 i 17 sati!

Subotom će naš Pedagoški odjel održavati raznovrsne radionice za sve uzraste, a nedjeljom ćemo ugostiti likovne, glazbene i dramske radionice udruge Praktikum. Za posjetitelje koji dolaze u vrijeme kada se ne održavaju radionice, pripremili smo Igraonicu – cijelu jednu dvoranu u sklopu izložbenog prostora rezervirali smo za odmor, igranje i kreativnost. Tu maleni i veliki posjetitelji mogu predahnuti, crtati, bojati, čitati knjige i slikovnice, igrati društvene i video igre, a sve na čarobnu temu Orašara. Osim toga, maleni posjetitelji opet će moći na info pultu posuditi slikarske koferiće opremljene alatom za izražavanje kreativnosti! Bajka će početi već u atriju Muzeja… Pažnju posjetitelja zasigurno će privući kuća lutaka i ručno izrađene lutke i orašari brenda Jasmina & lutkice, koje će posjetitelji moći i kupiti u pop-up dućanu. Osim toga, imat će priliku ući u bajkovitu umjetničku kulisu s posebno osmišljenim otvorima za fotografiranje te tako stvoriti krasne uspomene na posjet ovoj izložbi. A u unutrašnjosti kulise dočekat će ih drvene Lidlove igračke!

 

Obiteljska nedjelja

Provedite s obitelji nedjelju u Muzeju za umjetnost i obrt s jedinstvenom obiteljskom ulaznicom od 70kn. Uživajte u razgledu izložbe i kreativnim radionicama. Posjetite Muzejski dućan s prigodnom ponudom božićnih darova i suvenira na temu Orašara.

 

Sve navedeno i još puno toga čeka vas u MUO! Dođite na izložbu koju neće zaboraviti ni mali ni veliki… Naša ekipa veseli se druženju s vama!

Preuzmi popratni program : PDF

 

Glavni pokrovitelj izložbe:
logo_0

Medijski  pokrovitelji:
Gloria
Jutarnji list