Nagradni natječaj #orasarfreywille na Instagramu

Jestre li spremni osvojiti vrijednu nagradu od našeg partnera Freywille-a? Uključite se u naš nagradni natječaj #orasarfreywille na Instagramu!
Potaknuti potragom za inspirativnim božićnim pričama, ostvarena je kreativna suradnja MUO, HNK i FREYWILLE, te na trenutak oživljen prizor iz čarobnog Kraljevstva slatkiša. Gracioznim, baletnim koracima, prelijepa Iva Vitić Gameiro, prva solistica HNK, utjelovila je zanosnu Vilu Šećera. Interpretiravši emotivnu, plesnu šetnju kroz fantastičan postav Muzeja za umjetnost, zablistala je ukrašena umjetničkim FREYWILLE nakitom.

Pravila nagradnog natječaja:
Korisnici Instagrama u postavu izložbe „Orašar – najljepša božićna bajka“ mogu uslikati sliku – sebe, postava, što god im se učini zgodno i zanimljivo. Nakon toga, posjetitelji fotografiju je dijele na Instagramu uz hashtag #orasarafreywille. Na taj način ulaze u nagradni natječaj i dobivaju priliku osvojiti vrijednu nagradu od našeg partnera, Freywille-a.
Nagrada je ogrlica i privjesak iz vrijedne kolkecije Russian passion koji će biti i izloženi u muzeju, odnosno MUO shopu, pa tijekom posjeta pogledajte ovaj prekrasan božićni poklon.
Jedan posjetitelj, odnosno vlasnik Instagram korisničkog računa može stavljati više fotografiju uz upotrebu #prasarfreywille.
Žiri u kojem je Marina Leš, predstavnica Freywille-a, Dunja Nekić, voditeljica Zbirke starije fotografije MUO i Adriana Prlić, koordinatorica izložbe Orašar – biraju najbolju fotku po završetku izložbe (26.2.) putem hashtaga #orasarfreywille. Najbolja fotka biti će nagrađena ogrlicom i privjeskom Luna Piena koju će dobitnik preuzeti u MUO 28.2.
O nastavku najljepše božićne bajke i nagradnom natječaju za posjetitelje izložbe Orašar, informirajte se na MUO Instagram profilu ili u FREYWILLE butiku.

Fotografije potpisuje Srećko Budek za MUO. Digitalna obrada: Iron-I-Ja.
Više o pravilima nagradnog natječaja preuzmite ovdje: Pravila nagradnog natjecaja