Pettisućiti posjetitelj izložbe Orašar

Đurđica Gross-Ašperger pettisućiti posjetitelj

Čim je najavljena izložba Orašar – najljepša božićna bajka Đurđica Gross-Ašperger  odlučila je da će razgledati taj postav u Muzeju za umjetnost i obrt.

Zagrepčanka Đurđica Gross-Ašperger je pettisućiti posjetitelj hit izložbe o Orašaru, a razgledala ju je u društvu Marine Šmit iz Đakova, s kojom je  2009. godine u Muzeju za umjetnost i obrt bila i na izložbi Rembrandtovih grafika.

„Na baletne predstave Orašara unuke sam vodila u više navrata, pa i izložbu o Orašaru moram detaljno razgledati. Drago mi je što sam pettisućiti posjetitelj izložbe, a naročito me veseli i nagrada – dvije ulaznice za Božićni koncert Zagrebačke filharmonije koji će biti održan 16. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog“, rekla je Đurđica Gross-Ašperger.

Dvije značajne ustanove u kulturi Grada Zagreb, Zagrebačka filharmonija i Muzej za umjetnost i obrt proširile su svoju suradnju i tijekom izložbe „Orašar – najljepša božićna bajka“.
Svi pretplatnici Zagrebačke filharmonije imaju mogućnost nabaviti ulaznice za muzejsku priču o planetarno popularnom baletu Orašar u Muzeju za umjetnost i obrt po povoljnijim cijenama.

Zagrebačka filharmonija će također nagraditi ulaznicama za Filharmonijski bal 10.000-og i 15.000-og posjetitelja ove jedinstvene izložbe!

07/12/2016